Overhemden, overhemden en nog eens overhemden!

Veel aanbieders hanteren tegenwoordig de zogenaamde 3D-weergave. Dit lijkt leuk..totdat u het overhemd krijgt en denkt: ‘dat voorbeeld zag er toch heel anders uit’? Waar je helaas óók al snel achter komt is dat de keuze met zo’n systeem zéér beperkt is, omdat deze webwinkels niet in staat zijn om de duizenden combinaties die wij aanbieden in zo’n 3D-model te stoppen. Tja…

De vraag voor ons team was dus:
‘willen we onze klanten een 3D-model van een overhemd laten zien terwijl je dat zelf ook kunt visualiseren met enig inlevingsvermogen? ( althans dat mogen we hopen : ), of willen wij onze klanten alle opties bieden?’

Wij beloven dat uw voorstelling slechts een fractie is van wat u tegemoet kunt zien, wij dagen u bij deze uit.

 

Wij waren het in ieder geval met elkaar eens…probeer een Serafino overhemd en kom hier zelf ook achter! Serafino – No.1 in overhemden op maat!

 

U bent niet de enige…

U herkent ongetwijfeld het volgende beeld. U gaat een pak kopen en er worden diverse modellen gepast. Is de kleur goed, is het model goed, hoe is de mouwlengte? Allemaal details waarop u let. U maakt uw keuze en dan wordt er gekeken naar een overhemd. En wat gebeurt er dan meestal? Uw boordmaat wordt gemeten en daarna wordt bij die maat gekeken naar een mooi dessin. Maar past u dat overhemd dan ook op dat moment? Of blijft het in de verpakking zitten om thuis te worden uitgepakt? Vreemd eigenlijk. U draagt een overhemd vaak de hele dag en let alleen op het dessin en de boordmaat.

Bekijk voorbeelden van onze uitzinnige overhemden:

Classic Label Collectie (7 voorbeeldoverhemden) ... See MoreSee Less

Voorbeelden van Serafino overhemden – Hieronder vindt u een greep uit de Classic Collection overhemden die klanten van Serafino hebben besteld. Geregeld zal deze collectie worden aangevuld met nieuwe exemplaren.

7
Voorbeelden van Serafino overhemden – Hieronder vindt u een greep uit de Classic Collection overhemden die klanten van Serafino hebben besteld. Geregeld zal deze collectie worden aangevuld met nieuwe exemplaren.

Gold Label Collectie - Albini (3 voorbeeldoverhemden) ... See MoreSee Less

Voorbeelden van Serafino overhemden met Albini stoffen – Hieronder vindt u een greep uit de Gold Collection overhemden die klanten van Serafino hebben besteld. Geregeld zal deze collectie worden aangevuld met nieuwe exemplaren.

3
Voorbeelden van Serafino overhemden met Albini stoffen – Hieronder vindt u een greep uit de Gold Collection overhemden die klanten van Serafino hebben besteld. Geregeld zal deze collectie worden aangevuld met nieuwe exemplaren.

Coen DW, Silvana Christina Jeane and 13 others vinden dit leuk

Crystal DeckerLars Picavet iets voor jou?4 months ago   ·  1
Coen DWVlad Dep hier moet je je overhemden kopen! Alles op maat gemaakt!2 months ago

Comment on Facebook

Serafino heeft het bericht van Albini Group gedeeld. ... See MoreSee Less

Explore the denim world of Albiate 1830 at our stand B35 at Denim Premiere Vision Barcelona.

Bekijk onze voorbeeldoverhemden op Facebook

Serafino heeft een foto van Albini Group gedeeld. ... See MoreSee Less

Albiate 1830 invites you to the Mansion of Denim at Premiere Vision Barcelona! Visit us at Stand B35, November 18-19 to explore the world of Albiate Denim.

Bekijk onze voorbeeldoverhemden op Facebook

Onze overhemden – varieer oneindig

Heeft u er wel eens bij stilgestaan dat een ander model boord veel beter uw pak of uw stropdas accentueert? Sluit het overhemd mooi aan op uw lichaam of heeft u heel veel stof over die u in uw pantalon weg moet werken?

Zit er standaard een enkel manchet op met zowel een knoop als een gat voor een manchetknoop? Of een mooi dubbel manchet? Een standaard knoop of juist een bijzondere accentuerende kleur?

Serafino was in 2008 één van de 1e online pioniers in NL waarbij u zelf online uw overhemden of blouse kon ontwerpen en bestellen. Inmiddels zijn er een hoop spelers bijgekomen, maar er is nog stééds niemand die het product zo uitgebreid aanbiedt. Als u de meeste opties zoekt voor een overhemd dan beloven wij u dat u wel kunt stoppen met zoeken: niemand anders biedt zoveel stoffen aan als Serafino. Getailleerd of juist niet, 2 zakjes of een leuk afwijkend stofje in uw kraag of manchet…moeten we nog even doorgaan?

 

Tevens kunnen bedrijven bij ons overhemden of blouses laten maken voor bijvoorbeeld congressen, beurzen of zelfs voor hun eigen confectielijn. Door ons “Private Label” concept kunt u uw eigen creaties onder uw eigen naam verkopen. De hemden die u bij Serafino afneemt kunnen eventueel ook worden voorzien van opdrukken (bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf of sportclub).

 

Waarom zo content met een Serafino overhemd?

  • Vervaardigd in ons atelier in Frankrijk en/of Tunesië met de beste stoffen van o.a. Albini (leverancier van Giorgio Armani, Hugo Boss, Ermenegildo Zegna en Kiton) en dus van zeer hoge kwaliteit;
  • Onze overhemden zijn gegarandeerd op milieuvriendelijke wijze geweven en geverfd en op sociaal-, maatschappelijk verantwoorde manier samengesteld. Lees meer over onze verantwoorde manier van samenstellen .

 

Waar wacht u nog op?

Ga naar onze webwinkel

Back to top ▴