Albini stoffen voor uw overhemden op maat bij Serafino

Albini stoffen

Jaarlijks verrijken 20.000 nieuwe stofvariaties het aanbod van de Albini Group in de verschillende merken: Albini, Albini Donna, Thomas Mason en Albiate 1830. Een onmiskenbare stijl, harmonie van kleuren en afbeeldingen, analyse en interpretatie van internationale trends in lijn met de traditie van individuele merken zorgen voor een uniek gevarieerd en verfijnd aanbod. Garengeverfde stoffen en ook veel stukgeverfde stoffen, verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en ondergronden.

Onderzoek

onderzoek albini stoffen serafino

Het constante onderzoek naar kwaliteitsgrondstoffen, de introductie van nieuwe garens en nieuwe verf- en weeftechnieken, afwerking en buitengewone prestaties vormen de basis waarop de groepscollecties ontstaan.

Door de verschillende zielen van zijn merken biedt de Albini Group zijn klanten collecties die variëren van de meest sportieve of hedendaagse smaak tot de meer klassieke en kleermakerij. Stoffen die de musthaves van het overhemd vertegenwoordigen die iedereen in zijn garderobe zou moeten hebben tot de meest kostbare en exclusieve stoffen ter wereld.


Onderzoek Albini stoffen Serafino

Structuren

Spelen op structuren maken de geweven structuurstoffen van Albini bijzonder uniek: naast de kleur en het dessin kunt u met de structuur driedimensionaliteit toevoegen en beweging geven aan de stof, waardoor u zowel mooie als onverwachte patronen creëert door vaardige bewegingen in het weefgetouw. .


De kostbare tweevoudige stoffen worden gekenmerkt door een buitengewone weerstand, verhoogde helderheid van de kleuren en een zeer hoge resolutie van patronen.

Poplin

Zacht en knapperig, de poplins van Albini zijn altijd verfijnd en geschikt voor zowel op kantoor als voor een formele avond. Met de popeline-stoffen, gemaakt met het dubbele aantal kettinggarens ten opzichte van de inslag, kunnen ze worden verwerkt tot heldere en resistente overhemden. Het compacte weefsel maakt ze de ideale basis voor ontwerpen die extreem levendig en helder zijn.

Print

Prints, creatief en modieus, worden gemaakt met de allernieuwste technieken en imponeren met hun sterke visuele impact en voor de definitie van kleur en dessins.

Stretch stoffen

De rekbare stoffen zijn verrassend door hun compactheid en helderheid en zorgen voor een perfecte pasvorm en hoog comfort. Bijzonder innovatief is de Natural Comfort waarvan het geheim schuilt in een innovatieve behandeling die natuurlijke elasticiteit aan de stof geeft, zonder het gebruik van synthetische componenten.

Voile & Muslin

In het aanbod van Albini om niet te vergeten ook de voile en mousseline, lichte en soepele stoffen, gemaakt met fijne garens, perfect voor een zomers overhemd.

Linen

Het fijn geweven linnen is aanwezig met duizend aspecten, inslagen en origineel handgevoel, compact of met transparant spel. Het kleurenpalet varieert van de meest neutrale en natuurlijke tinten tot levendigere briljante tinten. Het voorstel wordt versterkt door wasvervagende stoffen die de natuurlijke beweging van de stof combineren met kleurtonen die in de loop van de tijd veranderen. De inhoud is verrijkt met katoen-linnen mengsels, linnen-zijde, linnen-indigo tot linnen washandjes.

Denim

De Albini Group heeft de denim in alle stijlen opnieuw geïnterpreteerd, van klassiek tot sportief en modieus, en heeft hun kennis van stoffen voor overhemden gecombineerd met de typische kenmerken van indigogaren, waardoor elk kledingstuk afzonderlijk kan worden gemaakt. Het resultaat is een voorstel voor effen en patronen, uniek in termen van kwaliteit, structuren en patroon, gekenmerkt door de aanwezigheid van stoffen in indigo tweevoudige garens, van de fijnste tot de meest substantiële gewichten.

Jacquard

Grote creativiteit in het voorstel van jacquard, gekenmerkt door excentrieke en verfijnde ontwerpen, variërend van micro-ontwerpen tot all-over ontwerpen, met kleurenspel en met indigo-garens.

Flannel

Washandjes, die erg warm en zacht aanvoelen, slagen er altijd in om elegant en verfijnd te zijn, terwijl ze zelfs in de kleuren relevant blijven. Wat het echt bijzonder maakt, is de afwerking, het resultaat van een grote textieltraditie gecombineerd met de allernieuwste technologieën: dankzij opkomst en borstelen krijgen ze een zacht, warm handvat, waardoor ze ideaal zijn voor de winter.

Speciale weving

Creativiteit, experiment en knowhow stellen de Albini Group in staat om prachtige stoffen te creëren met speciale garens zoals melange, mouliné, nubby, boucle en chenille. Bovendien zijn de ontwikkelde blends bijzonder innovatief met edele garens zoals zijde, linnen, wol en kasjmier.

Jersey

Voor maximaal comfort, maar met een verfijnde stijl, stoffen in Jersey, gemaakt met de beste extra lange katoen, zijn verkrijgbaar in ontwerpen en innovatieve afbeeldingen.

Journey

De Journey-stoffen, innovatief en kreukvast, vertegenwoordigen een uniek product voor wie een gaaf ogend en perfect overhemd wil, zelfs na het dragen van 's ochtends tot' s avonds, of na lange tijd in de koffer te hebben bewaard.

ECOtone

Het katoen dat wordt gebruikt om het ECOtone-weefsel te maken, is uitsluitend afkomstig van biologische boerderijen, waar geen gebruik wordt gemaakt van pesticiden, insecticiden, chemische meststoffen en GGO's; het hele proces kost een verminderde hoeveelheid water.