Over Serafino

Lees hier over de voordelen van Serafino

1. Geen inmeetsessie nodig

Maten doorgeven

U hoeft geen afspraak met ons te maken over het opmeten van uw maten. Bij ons kunt u dit zeer eenvoudig zelf vanuit uw vertrouwde omgeving doen door middel van online meetinstructies. U vult daarna uw meetresultaten in in het formulier en u bent klaar. Zo kunt u de maten van uw lichaam insturen maar ook de maten van een van uw eigen favoriete overhemden. Het doorgeven van uw maten hoeft u slechts eenmaal te doen. Dit laatste is vooral erg handig als u al eens een overhemd op maat heeft laten maken en u wilt de kwaliteit van Serafino eens proeven. De maten die u instuurt worden door ons op bruikbaarheid gecontroleerd alvorens uw bestelling wordt vervaardigd in het atelier.

2. Keuze uit ruim 1000 stoffen

1000 stoffen

Serafino biedt online de meeste stoffen aan van alle aanbieders. We hebben in onze basis "Classic Collection" z'on 420 stoffen en in onze top "Gold Collection" ruim 592 exemplaren. De Classic collectie bestaat uit stoffen van verschillende samenstellingen. Van 100% katoen tot aan linnen en zijn vervaardigd door leveranciers als Liberty en Ringhart. De Gold collectie bestaat geheel uit stoffen van het gerenommeerde stoffenhuis Albini. De fijnste stoffen gebruikt voor overhemden voor mensen als Tom Cruise, Johnny Depp, Al Pacino, Donald Sutherland, Prins Charles en Prins William en natuurlijk last but not least James Bond.

Opties

3. De meeste opties

Opties

Met keuze uit maar liefst 28 kragen, 13 manchetten, 14 knopen en ruim 1000 stoffen kunt u eindeloos veel combinaties maken. Hierdoor heeft u niet alleen een overhemd op maat, maar ook nog iets geheel unieks. Er is er immers maar 1 van...namelijk uw eigen creatie. Contrasterende stoffen voor uw kraag en/of manchetten? Geen probleem. U heeft keuze uit maar liefst 400 stuks. Borstzakjes, epauletten of een luxe pochet voegt u toe met 1 klik op de knop.

4. Eenvoudig samenstellen

Samenstellen

Het samenstellen van een overhemd is heel simpel. U kiest eerst en stof en bouwt vervolgens uw overhemd op met alle opties die u gaandeweg geboden worden.

5. Veilig bestellen en betalen

Serafino werkt samen met organisaties zoals Mollie. Mollie is pionier in online betalingen. De toewijding aan betalingsverkeer, passie voor technologie en alles wat daarbij hoort, zit hun in het bloed. Mollie faciliteert de betalingen voor al meer dan 21.000 bedrijven.

6. Stoffen-updates

Stoffen

Elk seizoen (lees: 2 keer per jaar) krijgen wij nieuwe stoffen binnen. Dus geen afgestofte collecties, nee, elk jaar komen er nieuwe stoffen bij en vervallen er ook exemplaren.

7. Business 2 Business

Bestellen in bulk

Bedrijven of winkels kunnen bij Serafino een eigen lijn overhemden/blouses laten maken met private labels, dus onder eigen naam.

8. Overhemden voor beurzen/congressen

Overhemden voor business to business? “Representatieve bedrijfskleding is ’het visitekaartje’ van uw bedrijf”.

  1. Vervaardigd in ons atelier in Frankrijk en/of Tunesië met de beste stoffen van o.a. Albini (leverancier van Giorgio Armani, Hugo Boss, Ermenegildo Zegna en Kiton) en dus van zeer hoge kwaliteit;
  2. Gegarandeerd op milieuvriendelijke wijze geweven en geverfd en op sociaal-, maatschappelijk verantwoorde manier samengesteld.

Zo hebben wij overhemden mogen leveren voor:

Overhemden voor beurzen & congressen

 

9. Service

Het serviceniveau van Serafino is niet onopgemerkt gebleven bij onze klanten. Steeds weer wordt de 100% service alom geprezen. Heeft u vragen of suggesties? Mail naar: info@serafinoshirts.com. U krijgt gegarandeerd binnen 2 uur antwoord op uw vragen.

10. Live Chat

LiveChat

Voor vragen (tijdens bestellen of maten doorgeven) kunt u ook terecht op onze Live Chat. Deze chat (groene banner) vindt u onderin uw scherm. Deze chat is 7 dagen per week online van 10.00 tot en met 22.00 uur behoudens op feestdagen.

11. Overhemdmaten-account

Zodra uw eerste bestelling is geleverd staan de maten van dat overhemd in uw account onder het kopje "Account Informatie". Zo kunt u de maten van de shirts die u in het vervolg gaat bestellen wat finetunen.

Voor alle liefhebbers van Italiaans maatwerk, van het hele Serafino team - Bedankt en veel plezier met het samenstellen van uw eigen unieke shirts!

Serafino

Uw overhemden op maat