Uw maten doorgeven & beheren bij Serafino

Hoe geef ik mijn maten door?

Om een overhemd op maat te kunnen bestellen hebben wij uiteraard uw maten nodig. U kunt op twee manieren uw maten doorgeven. Bij het aanmaken van uw account kunt u zelf kiezen welke manier het beste bij uw situatie past.

Uw lichaamsmaten gebruiken om uw overhemden te bestellen

Deze optie kiest u als u nog geen perfect passend overhemd heeft. Bij het doorgeven van uw lichaamsmaten kiest u aan het einde welke pasvorm u wilt hebben. Afhankelijk van uw keuze zullen er door ons marges gebruikt worden om uw overhemd perfect passend te krijgen.


Kies bij het aanmaken van uw account voor de optie "De maten van uw lichaam".


Uw lichaamsmaten doorgeven bij Serafino

Geef uw lichaamsmaten door

De maten van een van uw eigen favoriete overhemden gebruiken om uw overhemden te bestellen

Beschikt u al over een perfect passend overhemd (bijvoorbeeld een shirt uit de winkel of een overhemd dat u al eens eerder op maat heeft laten maken)? Meet de maten van dit overhemd dan op en geef deze door. Deze maten zullen dan gebruikt worden om uw overhemd te maken.


U maakt dan als het ware een exacte kopie van uw favoriete overhemd.


Kies bij het aanmaken van uw account voor de optie "De maten van een van uw eigen overhemden".


Uw overhemdmaten doorgeven bij Serafino

Geef uw overhemdmaten door

Een fout gemaakt bij het doorgeven van uw maten?

Uw lichaamsmaten staan niet in uw nieuwe account omdat deze maten eenmalig voor ons nodig zijn om uw overhemd(en) op maat te kunnen maken. Als u bij het aanmaken van uw account een fout heeft gemaakt bij het invullen van uw lichaamsmaten? Stuur ons dan even een mail en geef hier de juiste lichaamsmaten door.


Heeft u bij het aanmaken van uw account een fout gemaakt bij het doorgeven van uw overhemdmaten? Dan kunt u deze overhemdmaten aanpassen door in te loggen op uw nieuwe account. In uw account staat een sectie Account info & Overhemdmaten. Klik hier op en dan ziet u een overzicht van uw overhemdmaten.

Uw maten aanpassen

Zodra u bij ons besteld heeft en u heeft uw overhemd ontvangen dan staan de maten van uw zojuist ontvangen overhemd in uw account onder de sectie Account info & Overhemdmaten. Het kan zijn dat u deze overhemdmaten nog wat wilt fine-tunen. Pas de overhemdmaten aan en sla deze onderin de pagina op.


Pas uw maten alleen aan als het echt noodzakelijk is. Deze maten worden namelijk gebruikt voor uw volgende bestelling(en).